Čokoládové pralinky Anton Kaapl
Luxusní dárková krabička s 10 ks Andělských pralinek s belgickou čokoládou.
Čokoládové pralinky Anton Kaapl - úžasná luxusní dárková krabička s 10 ks Andělských pralinek s belgickou čokoládou Callebaut v kombinaci s našimi destiláty – Anton Kaapl Slivovice 47%, Anton Kaapl Jablkovice 47%, Anton Kaapl Williams Hruškovice 47%, Anton Kaapl Meruňkovice 47% a Anton Kaapl Višňovice 47%. Uvnitř každé pralinky na Vás čeká čokoládový krém s jednotlivými destiláty. Už barva pralinky Vám napoví, jaká chuť destilátu Vás uvnitř čeká.
Vyrábí: Andělské pralinky – čokoládovna v Lipníku nad Bečvou, jejíž majitelkou je chocolatierka Martina Brandová.
Hmotnost 135 g.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dárky |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Země původu: | Česká republika |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Anton Kaapl s láskou připravuje zcela výjimečné a jemné destiláty.
Vychází z originálních rodinných receptur, které spolu s moderní technologií neustále doplňuje o nové poznatky. Svou práci mají rádi a chtějí, aby jejich výsledky byly co nejlepší. A tak celý proces, od výběru a zpracování ovoce přes kvašení, destilaci, zrání, lahvování až po balení destilátů do dárkových krabiček, prochází jejich vlastníma rukama.
Nevyrábí nic syntetického a uměle dochucovaného. Jde pouze o přírodní alkohol ředěný demineralizovanou vodou ze 102 metrů hlubokého vrtu v klikovském souvrství Třeboňské pánve.
Lihovarnické zkušenosti zužitkovali v březnu 2019 na evropské soutěži destilátů Das goldene Stamperl 2019 v rakouském Wieselburgu, kde jejich Višňovice 47% získala zlatou medaili a Slivovice 47% medaili bronzovou.
O rok později, v březnu 2020, získali ještě stříbrnou medaili za jejich Bierbrand 47%.
"Asi největším úspěchem je pro nás bronzová medaile za Višňovici 47% ze světové soutěže Destillata, kde se nám v mezinárodní konkurenci podařilo uspět jako jedinému zástupci z České republiky."
říká jednatel lihovaru, Ing. Michal Kápl